Arrangera på Warcon

Kom och arrangera med oss! Föreningen Varberg Konvent bjuder in till spelkonventet Warcon 2018. I år kan vi erbjuda ett konvent i härliga lokaler mitt i centrum med plats för brädspel, f igurspel, rollspel, konsolspel, digitla spel, E-sport, cosplay och event!

Vi söker personer, föreningar och butiker som vill vara med och skapa en spelfylld helg!

Anmäl din butik eller arrangemang senast 15 Juni till info@warcon.se eller via formuläret här!

Välkommen till Warcon 2018!

Butik

Till butiker erbjuds plats att ställa ut med bord och stolar, upp till 5st helgbiljetter till Warcon (beroende på din verksamhets omfattning) samt att ni kan köpa Warcon-muggen med gratis kaffe/te/saft till rabatterat pris. Vid köp av fler helgbiljetter ges 15% rabatt på ordinarie pris för vuxen. Vi ser gärna att butiker gör speldemon, prova-på hörna eller håller i annan spelverksamhet och prioriterar önskemål/behov hos dem butikerna.

Lokalerna tänkta för butiker (entréhallen, E117 & E118) ligger i markplan vid kiosk och spelbar med fönster ut mot gatan. Vikväggar skiljer rummen från entréhallen och kan öppnas både ut i hallen och mellan varandra. Det finns möjlighet att gör reklam i fönster mot gångstråket i hamnen samt på hemsidan och på Facebook. Rummen har elektroniska lås och kan låsas på begäran, egen tag fås mot deposition.

Vad erbjuds butiker?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arrangemang

Som arrangemang räknas turneringar, event, föreläsningar, spelpass med spelledare samt utställare. Ni som arrangerar får Warcon-muggen med gratis kaffe/te/saft hela konventet och endagsbiljett dagen för arrangemanget. Vid uppgradering till biljett för hela helgen ges 15% rabatt på ordinarie pris för vuxen. Vid arrangemang som är 3 eller fler spelpass alternativt sträcker sig över hela helgen ges helgbiljett. Antal biljetter som delas ut till ett arrangemang beror på antalet deltagare samt typ av arrangemang.

Arrangemang skall i största möjliga mån vara gratis för betalande deltagare och biljettkontroll skall göras innan start (gäller ej utställare). Warcon kan bidra med stöd i form av t.ex priser, transporter eller hjälpa till med mindre utgifter. Vid behov kontakta oss så ser vi vad vi kan göra!

Arrangemangsinformation läggs ut på hemsidan och Facebook. Våra lokaler har öppna ytor, lektionssalar, grupprum och korridorsytor för arrangemang. Projektorer och ljudanläggning finns genomgående.

Vad får ett arrangemang?

 


Konventet öppnar för besökare kl 13 fredagen den 20 juli och stänger kl 17 söndagen den 22 juli. Arrangörer och funktionärer finns på plats från torsdagen 19 juli. Vi kommer husera i E-huset på Campus Varberg med ingång vid biblioteket. Warcon kommer att sammanfalla med eventet Hallifornia, en festival med street-, vatten- och actionsporter, som brukar ha aktivitet i hamnen.

 

 

! Tyvärr behöver vi vara lite mer restriktiva i år än tidigare när det gäller hur mycket Warcon kan stå för i antal biljetter, kost, logi och dyl för butiker och arrangemang. Detta för att vi sänkte inträdespriset förra året vilket gör att våran budget för 2018 är något stramare än innan. Tack för eran förståelse!